GoldenEye: Source Forums

  • December 02, 2020, 11:20:01 pm
  • Welcome, Guest
Advanced search  

News:

Poll

I have some problems at the end of the tutorial

make vid tutorial for some of us
- 1 (12.5%)
eat cheese
- 7 (87.5%)

Total Members Voted: 8


Pages: [1]   Go Down

Author Topic: GE:S server install issue  (Read 1483 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ChrisRedfield97

  • Agent
  • *
  • Posts: 5
  • Reputation Power: 0
  • ChrisRedfield97 has no influence.
  • Offline Offline
GE:S server install issue
« on: July 14, 2011, 04:53:25 pm »

ok first off this mod is perfect. there is no fault with it what so ever. now i have followed the tutorial on the wiki and have had no problem setting it up untill the very end with the renaming of the server.cfg.sample. when i search the gesource folder in c:\srcds the file is only named server.cfg and not with the sample. after ignoring that i created the batch file and placeing it in the c:\srcds folder and nameing it run_ges.bat. after that i start it up and the consle tells me that ConVarRef mat_dxlevel dosent point to and existing ConVar. if anyone can help please do so thanks
Logged

killermonkey

  • GES Programmer
  • Retired Lead Developer
  • GE:S Fanatic
  • *
  • Posts: 5,474
  • Reputation Power: 346
  • killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!
  • Offline Offline
    • DroidMonkey Apps
Re: GE:S server install issue
« Reply #1 on: July 15, 2011, 09:25:15 am »

This is not an error, ignore it. Please link to the tutorial you used, its needs to be updated.

Oh and eat cheese.
Logged

ChrisRedfield97

  • Agent
  • *
  • Posts: 5
  • Reputation Power: 0
  • ChrisRedfield97 has no influence.
  • Offline Offline
Re: GE:S server install issue
« Reply #2 on: July 15, 2011, 03:44:02 pm »

Logged
Pages: [1]   Go Up