GoldenEye: Source Forums

  • January 24, 2021, 09:37:11 pm
  • Welcome, Guest
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Cant see new "Rolling Explosions"  (Read 3622 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

meanea

  • Guest
Cant see new "Rolling Explosions"
« on: February 19, 2010, 08:44:51 pm »

as it says in the ol' subject line up there, I am having trouble seeing the new rolling explosions, it justs looks like the default HL2 explosions.
Logged

kraid

  • Game Artist
  • 007
  • *****
  • Posts: 1,981
  • Reputation Power: 170
  • kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!
  • Offline Offline
    • my Homepage
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #1 on: February 19, 2010, 09:17:58 pm »

Please tell us more detailed information.
What OS, PC Specs, DX version, graphic settings etc. are you running at?
Logged

meanea

  • Guest
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #2 on: February 20, 2010, 10:32:05 am »

AMD Athlon XP 3000+ 2.17 GHz 1.00 Gig Ram
Nvidia Geforce4 MX 420
Logged

killermonkey

  • GES Programmer
  • Retired Lead Developer
  • GE:S Fanatic
  • *
  • Posts: 5,474
  • Reputation Power: 346
  • killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!
  • Offline Offline
    • DroidMonkey Apps
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #3 on: February 20, 2010, 10:56:59 am »

Holy crap man you are running an OLDDD rig. Upgrade ASAP
Logged

Sean [Baron]

  • Retired Lead Developer
  • GE:S Fanatic
  • *
  • Posts: 6,752
  • Reputation Power: 2
  • Sean [Baron] has no influence.
  • Offline Offline
    • GoldenEye: Source Official Site
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #4 on: February 20, 2010, 01:01:36 pm »

pretty sure it has to do with your dxlevel not being set right, which is probably because your computer cant handle higher then what you are at.
Logged
/Sean "Baron" Stock
Director
sean@goldeneyesource.net

Konrad Beerbaum

  • Retired Lead Developer
  • 007
  • *
  • Posts: 1,343
  • Reputation Power: 1
  • Konrad Beerbaum has no influence.
  • Offline Offline
    • Konrad Beerbaum Online Portfolio
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #5 on: February 20, 2010, 01:04:10 pm »

MX420? Holy crap. 
Logged
Konrad Beerbaum: Environment Artist
http://www.konradbeerbaum.com

Mangley

  • Leads The Art
  • Lead Artist
  • 007
  • *****
  • Posts: 1,851
  • Reputation Power: 271
  • Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!
  • Offline Offline
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #6 on: February 20, 2010, 01:28:45 pm »

Wow, that's ancient...

Although I can't talk, until a year and a half ago I was still using a GeForce 2 MX400  :-[
Logged
Concept Artist, Environment Artist, Effects Artist, Sound Designer

7FoX

  • @_7FoX --> follow me?
  • Secret Agent
  • **
  • Posts: 63
  • Reputation Power: 11
  • 7FoX barely matters.7FoX barely matters.
  • Offline Offline
    • Ma Shutube xD
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #7 on: February 23, 2010, 05:47:06 am »

HEY plz help me, u guys know any command line or something to super downgrade details or something ???

PLZ!

a month ago I was using a GEFORCE mx 400 (64mb) lolol older than previous commentz xD

i was runing GE:S at the lower resolution, and having a decent frame rate except for runway but that was oK for me...

later a week ago I changed my vcard for an oldie RADEON 9250 (256 mb) and it fixed a lot of things :D
i was so happy xD I had it in a rez of 800x600 and the frame rate was so good.

then the great beta4 came out (yaaay)

and my perfomance gos to the hell, worst when than I was runing beta3 with the 64mb card...

somethin in the graphic engine is diff, now GE:S is not for poors like me :(

keefy

  • EWJ
  • 00 Agent
  • ***
  • Posts: 393
  • Reputation Power: 0
  • keefy is looked down upon.
  • Offline Offline
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #8 on: February 23, 2010, 06:48:00 am »

This may helpyour FPS slightly.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1093560
Also this (it is designed for TF2 but since use same engine it should work.)
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1081486&highlight=intel+gma

But you will get a far better boost if you buy a new PC, yours must be at least 7 years old, I had a Radeo 9200 in 2003.
« Last Edit: February 23, 2010, 06:51:30 am by keefy »
Logged

killermonkey

  • GES Programmer
  • Retired Lead Developer
  • GE:S Fanatic
  • *
  • Posts: 5,474
  • Reputation Power: 346
  • killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!
  • Offline Offline
    • DroidMonkey Apps
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #9 on: February 23, 2010, 09:46:46 am »

What you need is one of these:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814139053

Cheapest card I could find that would get you in DX8+ territory with plenty of video ram (512 MB). I am assuming you are running AGP still.
Logged

7FoX

  • @_7FoX --> follow me?
  • Secret Agent
  • **
  • Posts: 63
  • Reputation Power: 11
  • 7FoX barely matters.7FoX barely matters.
  • Offline Offline
    • Ma Shutube xD
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #10 on: February 23, 2010, 11:10:58 am »

What you need is one of these:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814139053

Cheapest card I could find that would get you in DX8+ territory with plenty of video ram (512 MB). I am assuming you are running AGP still.
hey killermoney, are u saying that this vcard is the best for an old 4x 84x agp boards ????

major

  • On Vacation
  • Retired Developer
  • 007
  • ****
  • Posts: 1,841
  • Reputation Power: 110
  • major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!
  • Offline Offline
Re: Cant see new "Rolling Explosions"
« Reply #11 on: February 23, 2010, 12:34:05 pm »

Its not the best, but its cheaper.
Logged
All view points are of my own and not associated with the team.
Pages: [1]   Go Up