GoldenEye: Source Forums

  • December 15, 2019, 03:04:25 am
  • Welcome, Guest
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Game doesn't go fullscreen at startup, crashes once the "loading" screen appears  (Read 3934 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

VurtualRuler98

  • Guest

I updated to 1.1h, but when I start GE:S, it doesn't go fullscreen, shows the spinning logo and "in memory", screen goes blank for a moment, shows the loading screen for a moment, and just closes.
I dug through the wiki and couldn't find anything, I have HL2 and the SDK base, and I'm not sure what I should do.



edit: I have client.dll and server.dll
moar edit: After HL2 crashing repeatedly, and numerous other game problems, I called in help, found driver updates, game works now, so no problem I guess.
« Last Edit: September 22, 2008, 01:08:59 pm by VurtualRuler98 »
Logged

HK

  • Agent
  • *
  • Posts: 39
  • Reputation Power: 1
  • HK has no influence.
  • Offline Offline

ive had the same problem before
go to your mod folder and look in the bin folder
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods\gesbeta1_1\bin
what files do u have in here ?
u should have server dll and client dll if not
just reinstall the mod should fix the problem
Logged

Deed

  • Agent
  • *
  • Posts: 38
  • Reputation Power: 0
  • Deed has no influence.
  • Offline Offline
    • HAHAHAHA; FACEBOOK!

Oh Jesus shit not you again.
Logged

I once jerked off on facility with the m4 in my hand...

Armoured-Fury

  • 00 Agent
  • ***
  • Posts: 436
  • Reputation Power: 0
  • Armoured-Fury has no influence.
  • Offline Offline

Be nice lol.
Logged
Pages: [1]   Go Up