GoldenEye: Source Forums

  • August 19, 2019, 03:57:09 am
  • Welcome, Guest
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: stack classic error  (Read 2750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

diesal11

  • you know how they say "the grass is greener on the other side"? well I forgot to water that shit
  • Agent
  • *
  • Posts: 16
  • Reputation Power: 0
  • diesal11 has no influence.
  • Offline Offline
stack classic error
« on: March 03, 2009, 09:49:23 pm »

ok i think im screwed here
i tried to go on a server with stack classic running and it said my bsp differed from the servers i tried another one running stack classic same thing.
so i deleted stack classic bsp from my maps folder hoping it would download when i join a server.
now it says it's missing and doesn't connect
can someone explain how to fix this and why it happened?
Logged

major

  • On Vacation
  • Retired Developer
  • 007
  • ****
  • Posts: 1,839
  • Reputation Power: 109
  • major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!
  • Offline Offline
Re: stack classic error
« Reply #1 on: March 03, 2009, 10:02:31 pm »

Not sure on how it happened, maybe some sort of corruption, but it's happened to me before in source games.

but here is the map:

http://wcservers.net/download/ge_stack_classic.zip
« Last Edit: March 03, 2009, 10:08:23 pm by major »
Logged
All view points are of my own and not associated with the team.

diesal11

  • you know how they say "the grass is greener on the other side"? well I forgot to water that shit
  • Agent
  • *
  • Posts: 16
  • Reputation Power: 0
  • diesal11 has no influence.
  • Offline Offline
Re: stack classic error
« Reply #2 on: March 03, 2009, 10:09:07 pm »

oh great and im capped
thanks anyway
Logged

major

  • On Vacation
  • Retired Developer
  • 007
  • ****
  • Posts: 1,839
  • Reputation Power: 109
  • major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!major is awe-inspiring!
  • Offline Offline
Re: stack classic error
« Reply #3 on: March 03, 2009, 10:10:49 pm »

Capped? It's only 6mbs.
Logged
All view points are of my own and not associated with the team.

Staaf

  • Secret Agent
  • **
  • Posts: 67
  • Reputation Power: 0
  • Staaf has no influence.
  • Offline Offline
Re: stack classic error
« Reply #4 on: March 03, 2009, 10:20:41 pm »

A friend of mine had this problem as well playing CS 1.6. Tried absolutely evrything and finally ended up reformatting 'cause he just couldn't find the problem.
Logged

Wake[of]theBunT

  • Former [PR/SFX/Webmaster]
  • Retired Lead Developer
  • GE:S Fanatic
  • *
  • Posts: 3,369
  • Reputation Power: 87
  • Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!Wake[of]theBunT is awe-inspiring!
  • Offline Offline
    • Goldeneye Source
Re: stack classic error
« Reply #5 on: March 04, 2009, 03:30:48 am »

haha reformatting for a map issue :P He probly needed it anyway, but thats a crazy premise. I know myself, i resorted to reformatting when all hl2.exe apps crashed upon start :P Slightly more handicapping issue.
Logged

PPK

  • 007
  • ****
  • Posts: 1,177
  • Reputation Power: 26
  • PPK is on the verge of being accepted.PPK is on the verge of being accepted.PPK is on the verge of being accepted.PPK is on the verge of being accepted.PPK is on the verge of being accepted.
  • Offline Offline
    • Warrior Nation
Re: stack classic error
« Reply #6 on: March 04, 2009, 07:25:35 am »

That's bad. The same happened to me with Luchador's Casino on Beta 1.1.
Logged

diesal11

  • you know how they say "the grass is greener on the other side"? well I forgot to water that shit
  • Agent
  • *
  • Posts: 16
  • Reputation Power: 0
  • diesal11 has no influence.
  • Offline Offline
Re: stack classic error
« Reply #7 on: March 04, 2009, 06:51:14 pm »

Capped? It's only 6mbs.
i meant im currently over my monthly quota
Logged

kraid

  • Game Artist
  • 007
  • *****
  • Posts: 1,973
  • Reputation Power: 169
  • kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!kraid is awe-inspiring!
  • Offline Offline
    • my Homepage
Re: stack classic error
« Reply #8 on: March 04, 2009, 09:39:49 pm »

Did you do something like running the buildcubemaps command in console?
As far as i know, it'll build new cubemaps no matter if they're allready there or not.
Maybe it was the servers fault, try to connect to another server with this map running.
Logged

Staaf

  • Secret Agent
  • **
  • Posts: 67
  • Reputation Power: 0
  • Staaf has no influence.
  • Offline Offline
Re: stack classic error
« Reply #9 on: March 04, 2009, 10:49:53 pm »

haha reformatting for a map issue :P He probly needed it anyway, but thats a crazy premise. I know myself, i resorted to reformatting when all hl2.exe apps crashed upon start :P Slightly more handicapping issue.

Lol yeh I know but he just got so sick of it he figured that would sovle it. He had tried everything, even fondled with his router and stuff, and eventually lost track of what he had tried or not so he just said "screw it all" and reformatted. Really annoying if you can't find a solution to a simple looking problem.
Logged

coolDisguise

  • GoldenEye fan
  • 00 Agent
  • ***
  • Posts: 439
  • Reputation Power: 12
  • coolDisguise barely matters.coolDisguise barely matters.
  • Offline Offline
Re: stack classic error
« Reply #10 on: March 05, 2009, 02:37:41 am »

In any case it proves keeping the installer (not only for LAN-purposes) is a good idea after all.  ;-)
Logged

diesal11

  • you know how they say "the grass is greener on the other side"? well I forgot to water that shit
  • Agent
  • *
  • Posts: 16
  • Reputation Power: 0
  • diesal11 has no influence.
  • Offline Offline
Re: stack classic error
« Reply #11 on: March 05, 2009, 07:01:55 pm »

In any case it proves keeping the installer (not only for LAN-purposes) is a good idea after all.  ;-)
yeah but ive heavily modified ALOT of the menus and HUD
and im constantly running out of hard drive space
Logged
Pages: [1]   Go Up