GoldenEye: Source Forums

  • May 25, 2019, 12:56:32 pm
  • Welcome, Guest
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Skipping the intro?  (Read 5080 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Storm101

  • 00 Agent
  • ***
  • Posts: 235
  • Reputation Power: 0
  • Storm101 has no influence.
  • Offline Offline
Skipping the intro?
« on: December 18, 2008, 07:40:18 am »

Sometimes when I load up the game, it will not show the intro at all (The spinning logo and in memory of Nickster). Is there a way to make it skip the intro every time?
Logged

killermonkey

  • GES Programmer
  • Retired Lead Developer
  • GE:S Fanatic
  • *
  • Posts: 5,473
  • Reputation Power: 345
  • killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!
  • Offline Offline
    • DroidMonkey Apps
Re: Skipping the intro?
« Reply #1 on: December 18, 2008, 08:35:44 am »

open up gesource/media/StartupVids.txt and clear it out
Logged

Doc.NO

  • 00 Agent
  • ***
  • Posts: 836
  • Reputation Power: 0
  • Doc.NO hides in shadows.
  • Offline Offline
Re: Skipping the intro?
« Reply #2 on: December 18, 2008, 11:16:16 am »

Select the game in steam, Properties (right clic), Launch Options, here enter "-novid ". :)
Logged
Pages: [1]   Go Up