GoldenEye: Source Forums

Debriefing => Questions, Help, & How To's => Topic started by: ravagetalon on December 01, 2016, 10:13:14 am

Title: MWGG crashes Server 5.0.1 on Ubuntu
Post by: ravagetalon on December 01, 2016, 10:13:14 am
Hi all,

I've recently set up a private server on one of my VPSs. All has been working well until I used the following command:

ge_gameplay MWGG

This crashed the server with the following output:

ge_gameplay MWGG
Attempting to load scenario: MWGG
Loading scenario MWGG from disk
Successfully loaded scenario MWGG!
terminate called without an active exception
Aborted (core dumped)
Add "-debug" to the ./srcds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
Thu Dec  1 17:10:47 EST 2016: Server restart in 10 seconds

Seems like this is the only game mode that causes this as I can load the others just fine.

Any ideas?
Title: Re: MWGG crashes Server 5.0.1 on Ubuntu
Post by: null on February 05, 2017, 01:21:15 pm
Did you ever figure out what the problem was?
Title: Re: MWGG crashes Server 5.0.1 on Ubuntu
Post by: LoTan on July 31, 2017, 10:01:58 am
I'm getting this exact problem now. I can't run 'ge_gameplay' without getting a crash on Ubuntu. Is it just as simple as changing to another distro to fix the problem?

I have a feeling it's something to do with the python versions or python loader, but not sure.  My server has Python 3.5.2 installed.
Title: Re: MWGG crashes Server 5.0.1 on Ubuntu
Post by: FireTime on June 16, 2018, 06:51:57 pm
I was about to create a new thread but saw this one that was still unsolved.

I just finished setting up a fresh Debian VM and installed a GoldenEye Source dedicated server using this guide (https://wiki.geshl2.com/goldeneye/server_install) on the The GoldenEye: Source Wiki. The server is up and running but there appears to be a issue when setting ge_gameplay to MWGG, LivingDayLights, or CaptureTheFlag. These three game modes cause the server to crash and reboot. I added the debug flag and restarted the server. Here (https://pastebin.com/JgYricVk) is the output of the source debug log for the three game modes. This is also a screenshot (https://imgur.com/PvrwnRd) of the server terminal just after entering the ge_gameplay MWGG command.

Any ideas how to fix this issue?