GoldenEye: Source Forums

Editing and Customization => Modding Help => Topic started by: Claytonian on May 10, 2009, 02:30:09 pm

Title: Does content have to be GE content?
Post by: Claytonian on May 10, 2009, 02:30:09 pm
For example, if I made a GE themed Dust2 port (purely for example, would it be considered for future release?  Or even if I made a brand new map, would it have to be a GE64 map for it to make it in to an official release?

This is the best spot I could find to post this, hopefully it's in the right place.
Title: Re: Does content have to be GE content?
Post by: Jeron [SharpSh00tah] on May 10, 2009, 04:31:55 pm
Its not going to be release officially unless you are A on the team and B made a map that existed on the 64 version.
Title: Re: Does content have to be GE content?
Post by: Claytonian on May 10, 2009, 06:46:24 pm
Alright, that's what I figured.  Thanks!
Title: Re: Does content have to be GE content?
Post by: kraid on May 10, 2009, 11:03:20 pm
But you can always do 3rd party maps.
I would suggest you to use Goldeneye Source Props & Textures and try something Bond related, not neccessary Goldeneye.
If you choose to recreate a map from Goldeneye, don't use the name it would have officially, like ge_temple coz this would cause problems when the official map will be added.
The most common way is to add your name to it (ge_temple_claytonian) this will also help you to get credit for your work, just in case someone forgets to give you credit when hosting the map.
Title: Re: Does content have to be GE content?
Post by: CCsaint10 on May 11, 2009, 01:42:49 pm
yep, we could use some more third party maps. I wouldn't mind seeing maps from any of the other movies. :)
Title: Re: Does content have to be GE content?
Post by: Rodney 1.666 on May 14, 2009, 02:27:30 pm
Snipers, grenade launchers and rocket launchers at the ski resort in For Your Eyes Only, perhaps?
*ponders*