GoldenEye: Source Forums

Debriefing => Bug Reports & Fixes => Topic started by: VurtualRuler98 on September 19, 2008, 09:39:23 pm

Title: Game doesn't go fullscreen at startup, crashes once the "loading" screen appears
Post by: VurtualRuler98 on September 19, 2008, 09:39:23 pm
I updated to 1.1h, but when I start GE:S, it doesn't go fullscreen, shows the spinning logo and "in memory", screen goes blank for a moment, shows the loading screen for a moment, and just closes.
I dug through the wiki and couldn't find anything, I have HL2 and the SDK base, and I'm not sure what I should do.



edit: I have client.dll and server.dll
moar edit: After HL2 crashing repeatedly, and numerous other game problems, I called in help, found driver updates, game works now, so no problem I guess.
Title: Re: Game doesn't go fullscreen at startup, crashes once the "loading" screen appears
Post by: HK on September 20, 2008, 01:06:53 am
ive had the same problem before
go to your mod folder and look in the bin folder
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\SourceMods\gesbeta1_1\bin
what files do u have in here ?
u should have server dll and client dll if not
just reinstall the mod should fix the problem
Title: Re: Game doesn't go fullscreen at startup, crashes once the "loading" screen app
Post by: Deed on September 20, 2008, 06:26:13 am
Oh Jesus shit not you again.
Title: Re: Game doesn't go fullscreen at startup, crashes once the "loading" screen appears
Post by: Armoured-Fury on September 20, 2008, 10:41:57 am
Be nice lol.