GoldenEye: Source Forums

  • October 17, 2018, 02:27:28 AM
  • Welcome, Guest
Advanced search  

News:

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: "Could not load library client"  (Read 2615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

SolomonGrundy

  • Agent
  • *
  • Posts: 3
  • Reputation Power: 0
  • SolomonGrundy has no influence.
  • Offline Offline
"Could not load library client"
« on: August 14, 2016, 04:54:51 PM »

Just installed this keep getting this message when I boot it up. Does anyone happen to have an idea to what I'm missing or doing wrong?
Logged

killermonkey

  • GES Programmer
  • Retired Lead Developer
  • GE:S Fanatic
  • *
  • Posts: 5,473
  • Reputation Power: 327
  • killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!killermonkey is awe-inspiring!
  • Offline Offline
    • DroidMonkey Apps
Re: "Could not load library client"
« Reply #1 on: August 15, 2016, 12:10:26 AM »

reinstall the mod, you are missing files
Logged

SolomonGrundy

  • Agent
  • *
  • Posts: 3
  • Reputation Power: 0
  • SolomonGrundy has no influence.
  • Offline Offline
Re: "Could not load library client"
« Reply #2 on: August 15, 2016, 05:58:03 AM »

Tried that to no avail :(
Logged

Mangley

  • Leads The Art
  • Lead Artist
  • 007
  • *****
  • Posts: 1,850
  • Reputation Power: 233
  • Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!
  • Offline Offline
Re: "Could not load library client"
« Reply #3 on: August 15, 2016, 06:30:14 AM »

Have you redownloaded another copy and installed it? It's your original download that was likely corrupted especially if your download speed was slow.
Logged
Concept Artist, Environment Artist, Effects Artist, Sound Designer

SolomonGrundy

  • Agent
  • *
  • Posts: 3
  • Reputation Power: 0
  • SolomonGrundy has no influence.
  • Offline Offline
Re: "Could not load library client"
« Reply #4 on: August 15, 2016, 06:44:03 AM »

Yeah I've redownloaded each time. Haven't restarted my PC each time though idk if that matters. Restarted steam, when I uninstall the mod always shows up in steam, again Idk if that means anything or not.

I've gotta go to work but I was going to try the manual install next.
Logged

TuxMcGux

  • Agent
  • *
  • Posts: 4
  • Reputation Power: 0
  • TuxMcGux has no influence.
  • Offline Offline
Re: "Could not load library client"
« Reply #5 on: August 15, 2016, 07:35:11 AM »

Windows I presume? You can download the server zip on moddb and overwrite the files. Teracopy (http://www.codesector.com/teracopy) is super good at this since it has the option to validate checksums.   
Logged
Man has climbed Mount Everest, gone to the bottom of the ocean. He's fired rockets at the Moon, split the atom, achieved miracles in every field of human endeavor... except crime!

kmac.mcfarlane

  • Agent
  • *
  • Posts: 1
  • Reputation Power: 0
  • kmac.mcfarlane has no influence.
  • Offline Offline
Re: "Could not load library client"
« Reply #6 on: August 16, 2016, 04:31:12 PM »

For me, the issue was caused by running out of disk space on the C: drive during installation. It fails silently, and removed temp files that makes it look like you didn't run out of space.
Logged

Mangley

  • Leads The Art
  • Lead Artist
  • 007
  • *****
  • Posts: 1,850
  • Reputation Power: 233
  • Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!Mangley is awe-inspiring!
  • Offline Offline
Re: "Could not load library client"
« Reply #7 on: August 18, 2016, 04:53:45 PM »

For me, the issue was caused by running out of disk space on the C: drive during installation. It fails silently, and removed temp files that makes it look like you didn't run out of space.

Good to know!
Logged
Concept Artist, Environment Artist, Effects Artist, Sound Designer
Pages: [1]   Go Up